mars 18, 2009

En vanlig dag

Här flyter allt på i en jämn ström.
Theron är pigg, lite mer än vanligt skulle jag vilja säga.Mycket spring och bus i dom där rangliga benen. Har också haft honom ensam hemma för första gången vilket har fungerat över förväntan. Hemmet ser ut som vi lämnat det när vi kommer tillbaka, förutom en och annan blyerstpenna i trettitusen småbitar och någon störningsjour har inte ringt pga av skällande hund. Han är ju lite "bortskämd" med att alltid få vara med oss men som sagt var, det funkar bra.

Satt på skolan idag när Micke hade sms:at, Linnea har spytt i skolan. Nu är jag hemma med henne men det är nog ingen fara. Hon mår mycket bättre. Tur är väl det, för om 1 timme ska jag på äldsta sonens "mentorsamtal", (kvartsamtal) heter så på gymnasienivå. Han själv ska hålla i mötet och själva samtalet så det blir spännande att se hur han fixar det. Går säkert bra!

Resten av veckan blir det råplugg här hemma inför salstentan på tisdag. Ska sitta tillsammans med en vän (vi går dessutom i samma klass) och gå igenom seminarier vi haft och kolla i böckerna så vi fattat rätt. Vi får ju ta med oss böckerna till tentan men det är inte alltid klockrent vad det rätta svaret är för det.

Igår ringde förresten min gamla chef, vi kom överens om att jag börjar jobba den 14/4. Känns så skönt att ha jobb över sommaren. Nu först blir det att jobba minst tre kvällar i veckan men det är inte lång tid kvar av denna termin så det känns som att det ska gå bra. Ska försöka vara ledig två veckor allt som allt sedan under sommaren. Vi vet inte när Micke kan ta semester ännu så vi får vänta med planering men det kan nog bli småland..

Ha det gott

Inga kommentarer: