januari 15, 2009

Theron växer...

Theron ligger och sover gott. Observera, inte på sin mjuka sköna bädd -nä brevid med tassarna uppåt väggarna, våran skrutt...
Imorgon bär det av till veterinären. Theron har haltat i några dagar. Det började i bakbenet och flyttade sig sedan till frambenet. Veterinären sa att just detta att hältan "vandrar" kan bero på att han växer för fort. Vi kunde också prova att byta till ett annat foder, valpfoder för storvuxna raser. Nåväl, känns skönt att vi ska få proffessionell hjälp! Han är i af mkt bättre och det känns ju också bra.

Men, men man lider när man ser hur han linkar. Han blir bara rastad korta, korta promenader. I princip ut några meter och sedan in när han gjort sitt. Vill ju inte förvärra problemet. Igår fick "skrutten" ett grisöra så han skulle ha ngt att sysselsätta sig med när han blev alltför uttråkad av att bara vara inomhus.

Nåväl, vi hoppas på det bästa inför morgondagen!

Lämnade förresten in hemtentan idag. Trots att man läst igenom den femtielva ggr (eller kanske just därför) så nog 17 upptäckte jag fel i den när jag ju redan lämnat in den! *suckar*.
Har suttit och slitit med den sedan i måndags. Flera timmar framför datorn har det blivit och näsan i böckerna, så nu känns det skönt att man kan ta det lugnt resten av veckan.

Camilla

Inga kommentarer: