februari 20, 2009

Rapport från studsbollen


Så, nu har vi varit hos veterinären. Säger bara en sak, nästa gång får husse gå! Om det blir en nästa gång....
Theron blir som en studsboll när vi kommer dit, huvudet snurrar i 190 grader och allt ska undersökas, helst på samma gång.
Och veterinären undrade han vad det var för en konstig prick som skulle klämma överallt och böja leder.
Han blev vägd först. -Väger han verkligen 27,3kg redan? sa tjejen o tittade på mig. Han är ju bara 5 månader så han fick väga sig igen, men jo det stämde. Hur som helst, han är frisk och kry. Slank och ser välmående ut. Och benen fulla av spring. Inga långa promenader men träning, javisst! Skööönt!
Så nu är det slut på soffliggardagarna!
Nu ska tjejerna äta frukost, har lovat dom en shoppingdag ute på Marieberg nu när jag är ledig idag. Dom fick välja mellan "lek o bus landet", bio eller shopping. Kan ju säga att valet inte var svårt...Killarna ska få hit två kompisar idag för dom ska "lana" här. Vete sjutton vad vi ska hitta på till middag, bara det blir mycket mat! Det är ju inga småpojkar precis.
Nu har Theron tokfnatt. Måste kila

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att han är frisk och kan träna nu. Men vilken stor kille han verkar bli, redan över 27 kg.
Ha nu en riktigt Trevlig Helg!

Anonym sa...

Ja dom säger ju att han kommer bli stor. Själv tycker jag han är mager som en räka. Veterinären kallar det "slank". Trevlig helg själv oxå!
Camilla

Anonym sa...

Skönt at höra.han skall vara torr och stram så det är bra.Lottie

Anonym sa...

Tjena! Din morbror/halvbror här!

Oroa dig inte för vikten, jag väger bara 36 och har just fyllt sju månader... det kommer... Oroa dig inte! Vi har det nog efter farsan;-)

Puss Samson